Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Agressieve man (32) zorgt gewapend met stoeptegel de hele nacht voor overlast in Almelo

ALMELO - De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een 32-jarige man opgepakt wegens het veroorzaken van overlast aan de Rembrandtlaan in Almelo. De man zorgde de hele nacht al voor tumult in de buurt en moest uiteindelijk met de inzet van pepperspray worden overmeesterd.

Volgens de politie zette de 32-jarige man de Rembrandtlaan in de wijk Ossenkoppelerhoek de hele nacht op stelten. De man zorgde voor overlast, vernielingen en sloopte uiteindelijk zelfs een deur en een ruit in een woning. 

Eenmaal ter plekke werd het de politie al gauw duidelijk dat de man zich niet zomaar liet oppakken. Gewapend met een stoeptegel vluchtte de 32-jarige Almeloër het trapportaal in. De situatie werd voor de agenten dusdanig gevaarlijk ingeschat dat werd besloten om pepperspray te gebruiken. Dat zorgde er uiteindelijk voor dat de agressieve man kon worden aangehouden. 

Drukke nacht

Het was los van de aanhouding aan de Rembrandtlaan een onrustige nacht voor de Almelose politie. Zo waren de agenten nog druk met een inbraak in een auto-onderdelenbedrijf in Tubbergen. Ook was er de schietpartij aan de Grutto, waar de politie vrijdagochtend nog steeds onderzoek doet.

In samenwerking met indebuurt Almelo

Almelo e.o.

Poll

Bevrijdingsmonument in Almelo kwijnt weg bij oude stadhuis

  • Schande! Dat monument moeten ze snel opknappen (27%)
  • Opknappen en nog voor alle festiviteiten verplaatsen naar een prominentere plek (62%)
  • Ik heb niks met dat monument. Wat mij betreft doen ze er niets aan (11%)
1690 stemmen