Volledig scherm
© Harry Broeze

Al 2.123 stemmen voor shirts Heracles Almelo

ALMELO - Heracles-fans denken fanatiek mee over het nieuwe shirt. Vrijdagmiddag drie uur waren 2.123 stemmen uitgebracht.

Er zijn nog twee ontwerpen over die kans maken te worden gekozen tot het thuistenue van Heracles Almelo in het seizoen 2017/2018. Twee andere creaties zijn nog in de race om het nieuwe uittricot te worden.
Heracles heeft supporters de kans willen geven een nieuw thuis- en uittenue te ontwerpen. De club kreeg meer dan 150 creaties toegestuurd. Alle ontwerpen zijn voorgelegd aan een selectiecommissie. Die bestond uit Peter Reekers (assistent-trainer en oud-speler), Nico-Jan Hoogma (algemeen directeur en oud-speler), Thomas Bruns (aanvoerder) en een afvaardiging van de officiële supportersverenigingen en hoofdsponsor Asito. Zij selecteerden uiteindelijk twee mogelijke thuistenues en twee ontwerpen voor een uitshirt waarop mensen kunnen stemmen (via www.heracles.nl).

Heracles Almelo presenteert op vrijdag 2 december welke tenues hebben gewonnen en in welke shirts de ploeg het komend seizoen dus gaat spelen.

Almelo e.o.