Tom van Amelsvoort  (links) denkt dat de meeste buurtbewoners blij zijn dat de bomen worden gekapt. Rechts Luca Hoffmann.
Volledig scherm
PREMIUM
Tom van Amelsvoort (links) denkt dat de meeste buurtbewoners blij zijn dat de bomen worden gekapt. Rechts Luca Hoffmann. © Frans Nikkels Fotografie

Almelo kapt 120 gezonde moeraseiken in woonwijk: ‘Doodzonde’ zegt de een, ‘onvermijdelijk’ vindt de ander

ALMELO - 120 beeldbepalende moeraseiken in de Almelose wijk Windmolenbroek dreigen het loodje te leggen. De gemeente wil ze kappen bij een herinrichting. Natuurliefhebbers - en ook sommige bewoners - betreuren de ‘enorme kaalslag’. Anderen zijn blij dat ze binnenkort ‘verlost’ zijn van de bomen.

  1. Ook mega-oplichter Howard V. ontbreekt niet in de digitale fotogalerij van Rob Leus
    PREMIUM
    nieuwsupdate

    Ook me­ga-oplichter Howard V. ontbreekt niet in de digitale fotogale­rij van Rob Leus

    ALMELO - Het was weer een huzarenstukje van Alberto Stegeman. In zijn uitzending van zondagavond werd mega-oplichter Howard V. meedogenloos ontmaskerd. Hij bedonderde en stalkte zijn vriendinnen, sliep in hotels zonder te betalen en tankte tien keer ‘gratis’ in onder meer Twente. De man liet in deze regio een spoor van ellende achter. Ook in Almelo. De Nieuwsupdate deze week over de firma list en bedrog, bloed op straat en een verwoestende fik.

In samenwerking met indebuurt Almelo