Volledig scherm
PREMIUM
De tweeling Boy (l.) en Dennis Olijnyk . © Frans Nikkels

Almeloërs elke week naar criminele voorstad van Parijs voor de mode

ALMELO - Met Getdrezzed-filialen in Almelo, Rijssen, Hengelo, Enschede en Breda, timmeren de tweelingbroers Boy en Dennis Olijnyk (28) aan de weg. En nu volgt in Almelo een herenmodezaak.

Het is een plek die menig Parijzenaar angstvallig mijdt. Aubervilliers, de criminele voorstad waar berovingen en overvallen aan de orde van de dag zijn, is voor Boy en Dennis Olijnyk het mekka van mode. Wekelijks slaat de tweeling daar een compleet nieuwe damesvoorraad in voor de vijf Getdrezzed-winkels. En daar komt binnenkort een nieuw te vullen ruimte in Almelo bij: een herenmodezaak in de Galerij.

  1. Inbreker bij Noabers in Hellendoorn is 31-jarige Almeloër
    update

    Uitbater uit Hellen­doorn bluft over mes en jaagt inbreker uit Almelo weg

    HELLENDOORN - De inbreker die zaterdagmorgen iets na negen uur door uitbater Dennis van Dam van Twents Ribhouse & Partycentrum Noabers op heterdaad werd betrapt is volgens de politie een 31-jarige Almeloër. De politie onderzoekt nog of deze man ook in verband kan worden gebracht met een insluiping in een schuur elders in Hellendoorn en de diefstal van ‘persoonlijke spullen’ uit de kleedruimte van het personeel van de lokale Albert Heijn.

Almelo e.o.