Hulpdiensten aan de Hofstraat in Almelo, waar ook de traumahelikopter landde. Het slachtoffer is uiteindelijk met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
Volledig scherm
Hulpdiensten aan de Hofstraat in Almelo, waar ook de traumahelikopter landde. Het slachtoffer is uiteindelijk met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. © News United / Bert Kamp

Almeloër (16) gewond na sprong van dak

ALMELO - Een 16-jarige jongen is woensdagavond gewond geraakt bij een opmerkelijk incident in de Almelose binnenstad. De Almeloër sprong, onder invloed van verdovende middelen, van het dak van een appartementencomplex aan het Hof van Gulick. Hij maakte een val van vijf meter. 

  1. Verdachten viervoudige moordzaak zwijgen tijdens rechtszaak: ‘Is loyaliteit belangrijker dan uw vrijheid?’

    Verdachten viervoudi­ge moordzaak zwijgen tijdens rechtszaak: ‘Is loyaliteit belangrij­ker dan uw vrijheid?’

    ALMELO - De grootste moordzaak in de Twentse geschiedenis gaat vandaag van start. In totaal verschijnen er zes verdachten voor de rechter in Almelo. Zij worden verdacht van betrokkenheid bij de viervoudige moord in Enschede. De rechtbank heeft deze hele week uitgetrokken voor de behandeling van de zaak plus nog enkele dagen volgende week. Volg de ontwikkeling van de eerste dag in dit liveblog.

In samenwerking met indebuurt Almelo

Almelo e.o.