Hulpdiensten aan de Hofstraat in Almelo, waar ook de traumahelikopter landde. Het slachtoffer is uiteindelijk met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
Volledig scherm
Hulpdiensten aan de Hofstraat in Almelo, waar ook de traumahelikopter landde. Het slachtoffer is uiteindelijk met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. © News United / Bert Kamp

Almeloër (16) gewond na sprong van dak

ALMELO - Een 16-jarige jongen is woensdagavond gewond geraakt bij een opmerkelijk incident in de Almelose binnenstad. De Almeloër sprong, onder invloed van verdovende middelen, van het dak van een appartementencomplex aan het Hof van Gulick. Hij maakte een val van vijf meter. 

 1. Ilse en de kinderen verliezen bij leven hun geliefde Martin uit Hengelo: ‘Hij had niet door wat er stond te gebeuren’
  PREMIUM
  In herinnering 10 jaar

  Ilse en de kinderen verliezen bij leven hun geliefde Martin uit Hengelo: ‘Hij had niet door wat er stond te gebeuren’

  Martin Wielens heeft een goeie ‘kop’: jongensachtig, goedlachs, stoer. Maar als op zijn 52ste Fronto-Temporale Dementie (FTD) wordt vastgesteld, verandert die sluipmoordenaar zijn gezicht in een doodshoofd. In recordtempo. Net als zijn gedrag, met nukken en kuren. Na 6 jaar overlijdt de sportieve Hengeloër. „Hij zag er ouder uit dan zijn vader van 90”, zegt zijn vrouw.
  Borne, Hengelo, Enschede

In samenwerking met indebuurt Almelo