Volledig scherm
Hulpdiensten aan de Hofstraat in Almelo, waar ook de traumahelikopter landde. Het slachtoffer is uiteindelijk met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. © News United / Bert Kamp

Almeloër (16) gewond na sprong van dak

ALMELO - Een 16-jarige jongen is woensdagavond gewond geraakt bij een opmerkelijk incident in de Almelose binnenstad. De Almeloër sprong, onder invloed van verdovende middelen, van het dak van een appartementencomplex aan het Hof van Gulick. Hij maakte een val van vijf meter. 

Over de aard van de verwondingen die de jongen bij de val heeft opgelopen is niets bekend. Veel Almeloërs hebben de traumahelikopter gezien die in verband met het ongeval was opgeroepen. De heli heeft woensdagavond enige tijd in de omgeving van Hof van Gulick rondgecirkeld, op zoek naar een geschikte landingsplek. Uiteindelijk is het toestel geland op een grasveld aan de Hofstraat, even verderop. Het slachtoffer is uiteindelijk met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De politie doet geen mededelingen over de zaak. Een woordvoerder wil alleen kwijt dat er een ongeval is geweest bij een huis.  „Er is geen strafbaar feit gepleegd. We doen verder geen onderzoek. Omdat het geen politiezaak is is het niet aan ons om daar verder mededelingen over te doen”, aldus de politiewoordvoerder.

In samenwerking met indebuurt Almelo

Almelo e.o.