In 2017 viel de politie de woning aan de Auskamplanden binnen, op zoek naar bewijs voor de aanslag een half jaar eerder. Nu, bijna 7 jaar later, is een verdachte aangehouden.
Volledig scherm
In 2017 viel de politie de woning aan de Auskamplanden binnen, op zoek naar bewijs voor de aanslag een half jaar eerder. Nu, bijna 7 jaar later, is een verdachte aangehouden. © Carlo ter Ellen DTCT

Almeloër opgepakt voor granaataanslag op Satudarah-kopstuk in 2016

Na bijna zeven jaar heeft de politie een man uit Almelo opgepakt op verdenking van de granaataanslag in Enschede. Satudarah-kopstuk Michel B. woonde destijds in de getroffen woning aan de Auskamplanden. De aanslag ontketende een oorlog in de Twentse onderwereld.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.