Frank Oostrum (rechts) en Wigger Boelens: jonge ondernemers uit Almelo, procederen namens 17.000 gedupeerden tegen Airbnb.
Volledig scherm
PREMIUM
Frank Oostrum (rechts) en Wigger Boelens: jonge ondernemers uit Almelo, procederen namens 17.000 gedupeerden tegen Airbnb. © Dingena Mol

Almeloërs Frank en Wigger (25) helpen gedupeerde Airbnb-klanten geld terug te krijgen

ALMELO - Ze komen uit Almelo, volgden in een identiek tempo het Erasmus, gingen verschillende studies doen en richtten vorig jaar samen Appeal.nl op. De belangrijkste klus in 2020: gedupeerde Airbnb-klanten helpen om te veel betaalde kosten terug te krijgen. Big Business voor Frank Oostrum (25) en Wigger Boelens (25).

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

In samenwerking met indebuurt Almelo

Almelo e.o.