Thijs Wilmink, Dalibor Radovanovic, Hargon Snijders en Gerald Snijders (vlnr) hebben de krachten gebundeld. Suzuki Almelo is onderdeel geworden van Bennie Wilmink Autobedrijven.
Volledig scherm
PREMIUM
Thijs Wilmink, Dalibor Radovanovic, Hargon Snijders en Gerald Snijders (vlnr) hebben de krachten gebundeld. Suzuki Almelo is onderdeel geworden van Bennie Wilmink Autobedrijven. © Lenneke Lingmont

Almelose autobedrijven bundelen de krachten: ‘De sfeer blijft behouden’

ALMELO - Suzuki Almelo van de broers Gerald en Hargon Snijders is onderdeel geworden van Bennie Wilmink Autobedrijven. De krachten zijn gebundeld in de vestiging van Wilmink aan de Twentelaan. Kleinschaligheid, laagdrempelig en persoonlijke benadering blijven belangrijke handelsmerken.

  1. Thomas Bruns breekt avontuur in Turkije af en is terug in Almelo: ‘Als Heracles je belt, dan kan je dat niet weerstaan’
    PREMIUM

    Thomas Bruns breekt avontuur in Turkije af en is terug in Almelo: ‘Als Heracles je belt, dan kan je dat niet weerstaan’

    ALMELO - Hij werd groot bij de club, die hij na zeven seizoenen verliet voor een rits andere Nederlandse ploegen en uiteindelijk zijn eerste buitenlandse voetbalavontuur in Turkije. Ondanks het goede en rijke leven keerde Wierdenaar Thomas Bruns (30) dat land de rug toe, om terug te keren bij ‘zijn’ Heracles Almelo. „Ik heb hier alles wat mijn hartje begeert.”

In samenwerking met indebuurt Almelo

Almelo e.o.