Lotte werd begin dit jaar dood gevonden aan de rand van Almelo.
Volledig scherm
Lotte werd begin dit jaar dood gevonden aan de rand van Almelo. © Bert Kamp / News United

Almelose broers moeten zich begin december verantwoorden voor dood Lotte

ALMELO - De rechtbank Almelo trekt in december vier dagen uit voor de behandeling van de strafzaak rond de gewelddadige dood van Lotte (14) uit Almelo. De twee broers die verdacht worden van betrokkenheid bij de moord of doodslag blijven tot die tijd vastzitten.

 1. #HéScheids: Hogeschoolvoetbal van Bergentheim, publiek Vroomshoopse Boys juicht iets te vroeg
  video

  #HéScheids: Hogeschool­voet­bal van Bergent­heim, publiek Vroomshoop­se Boys juicht iets te vroeg

  ENSCHEDE - De eerste speelronde van het nieuwe seizoen in het amateurvoetbal zat vol met opvallende gebeurtenissen, waaronder hogeschoolvoetbal van derdeklasser Bergentheim tegen ASV’57, supporters van Vroomshoopse Boys die iets te vroeg juichen voor de winnende goal in de slotminuten en HSC’21-speler Tom ter Hogt die invalt, de gelijkmaker scoort en het veld vroegtijdig verlaat met een kwetsuur na een jaar blessureleed. Beleef de meest bijzondere momenten in deze video.
 2. Hoop bij bewoners langs kanaal Almelo-De Haandrik: provincie komt met meer geld voor herstel funderingen
  PREMIUM

  Hoop bij bewoners langs kanaal Almelo-De Haandrik: provincie komt met meer geld voor herstel funderin­gen

  VROOMSHOOP - De provincie Overijssel stelt meer geld beschikbaar om schade aan huizen langs kanaal Almelo - De Haandrik te herstellen. Dat wordt gebruikt om onderzoek te doen naar funderingen en die, indien nodig, te versterken. Het geld wat daar voor nodig is, komt uit de eerder vastgestelde 25 miljoen euro die de provincie maximaal wil uittrekken voor schadeherstel in het gebied.

In samenwerking met indebuurt Almelo

Almelo e.o.