Volledig scherm
Marian uit Almelo © KRO-NCRV

Almelose Marian en boer Jaap niet meer samen: ‘Hadden geen match’

Boer zoekt vrouwALMELO - De Almelose Marian en de Noord-Hollandse boer Jaap leken elkaar helemaal gevonden te hebben. Toch bleek zondagavond tijdens de reünie-uitzending dat die ene essentiële vonk niet is overgeslagen; het ontbreekt het Boer Zoekt Vrouw-stel beiden aan verliefdheid.

Marian vindt het jammer dat het niks is geworden. „Jaap en ik hebben een mooie tijd gehad. Veel beleefd en genoten. In de realiteit blijken we toch geen match te hebben en bleef er niet genoeg over voor een leven lang oud worden samen.”

Tweede keer

Voor de Almelose was het de tweede keer dat ze meedeed aan het populaire tv-programma Boer Zoekt Vrouw. Ook nu strandde haar poging om de ware liefde te vinden. Eerder leek ze juist nog helemaal in haar nopjes met boer Jaap, die werkt als snijbloemenkweker in Noord-Holland. „Hij is echt helemaal de man voor mij. Alles voelt goed met Jaap”, zei ze in de uitzending van vorige week.

Gemengde gevoelens

Elke zondag heeft Marian ‘met gemengde gevoelens’ naar de uitzendingen gekeken, liet ze zondagavond weten. „Ik vind Jaap nog steeds een leuke man, dus ik vond het soms best moeilijk om de beelden te zien omdat de emoties dan weer boven komen. Maar over het algemeen vond ik het heel mooi. Ik beleefde de goede momenten met Jaap opnieuw.”

Almelo e.o.