Volledig scherm
Marian uit Almelo © KRO-NCRV

Almelose Marian en boer Jaap niet meer samen: ‘Hadden geen match’

Boer zoekt vrouwALMELO - De Almelose Marian en de Noord-Hollandse boer Jaap leken elkaar helemaal gevonden te hebben. Toch bleek zondagavond tijdens de reünie-uitzending dat die ene essentiële vonk niet is overgeslagen; het ontbreekt het Boer Zoekt Vrouw-stel beiden aan verliefdheid.

Marian vindt het jammer dat het niks is geworden. „Jaap en ik hebben een mooie tijd gehad. Veel beleefd en genoten. In de realiteit blijken we toch geen match te hebben en bleef er niet genoeg over voor een leven lang oud worden samen.”

Tweede keer

Voor de Almelose was het de tweede keer dat ze meedeed aan het populaire tv-programma Boer Zoekt Vrouw. Ook nu strandde haar poging om de ware liefde te vinden. Eerder leek ze juist nog helemaal in haar nopjes met boer Jaap, die werkt als snijbloemenkweker in Noord-Holland. „Hij is echt helemaal de man voor mij. Alles voelt goed met Jaap”, zei ze in de uitzending van vorige week.

Gemengde gevoelens

Elke zondag heeft Marian ‘met gemengde gevoelens’ naar de uitzendingen gekeken, liet ze zondagavond weten. „Ik vind Jaap nog steeds een leuke man, dus ik vond het soms best moeilijk om de beelden te zien omdat de emoties dan weer boven komen. Maar over het algemeen vond ik het heel mooi. Ik beleefde de goede momenten met Jaap opnieuw.”

 1. Inbreker bij Noabers in Hellendoorn is 31-jarige Almeloër
  update

  Uitbater uit Hellen­doorn bluft over mes en jaagt inbreker uit Almelo weg

  HELLENDOORN - De inbreker die zaterdagmorgen iets na negen uur door uitbater Dennis van Dam van Twents Ribhouse & Partycentrum Noabers op heterdaad werd betrapt is volgens de politie een 31-jarige Almeloër. De politie onderzoekt nog of deze man ook in verband kan worden gebracht met een insluiping in een schuur elders in Hellendoorn en de diefstal van ‘persoonlijke spullen’ uit de kleedruimte van het personeel van de lokale Albert Heijn.
 2. Kortgeding tegen Provincie Overijssel: ‘Aanbestedingen overheid bar ingewikkeld gemaakt’

  Kortgeding tegen Provincie Overijssel: ‘Aanbeste­din­gen overheid bar ingewik­keld gemaakt’

  ZWOLLE/ALMELO - “Je zult maar aanbesteder zijn, dan heb je het niet gemakkelijk. We hebben het met z’n allen wel bar ingewikkeld gemaakt” aldus rechter Ger Vermeulen donderdagmorgen halverwege het kort geding dat het Zoetermeerse bedrijf Presentation Partner B.V. aanspande tegen de provincie Overijssel en de gemeente Zwolle. Het bedrijf claimt dat ze ten onrechte buitenspel werd gezet bij een aanbesteding die draait rond het plaatsen en beheren van audiovisuele middelen.

Almelo e.o.