Volledig scherm

Almelose met nog 180 dagen cel tegoed opgepakt

ALMELO - Een 48-jarige vrouw liep eerder deze week tegen de lamp bij een politiecontrole. Ze bleek nog 180 dagen gevangenisstraf open te hebben staan.

De politie ontdekte dat bij de controle van een auto op de Wierdensestraat. Die viel op omdat er vier volwassenen op de achterbank zaten. Bij controle van de inzittenden kwam de celstraf naar voren. De vrouw is naar het arrestantencomplex in Borne gebracht en gaat vanuit daar naar een huis van bewaring om haar straf uit te zitten.

  1. Horecabroers winnen Energiek Almelo Award

    Horecabroers winnen Energiek Almelo Award

    ALMELO - Ze zetten de stad op de menukaart en zorgen daarmee voor een verlevendigd straatbeeld. Het is een citaat uit het juryrapport bij de Energiek Almelo Award 2017. De ondernemersprijs is gewonnen door Gabriël (r.) en Stefan Urucoglu. De prijs is woensdagmiddag in het Theaterhotel uitgereikt door voorzitter Pieter Mulder van het ondernemerscollectief. De broers Urucoglu zijn eigenaren van restaurant Kreta en café 't Hookhoes. "Onvermoeibaar en vol ideeën hebben ze van hun horecagelegenheden iets bijzonders gemaakt", aldus de jury. De prijs onderstreept ook het sociale hart van de ondernemers. "Door het organiseren van allerlei evenementen zorgen zij er ook voor dat Almeloërs die het minder hebben getroffen een zetje in de rug krijgen."

Almelo e.o.