Foto ter illustratie
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie © Getty Images

Almelose stalker Jordy (34) mag naar een kliniek: ‘Dat is een goede plek voor mij!’

ALMELO - Jordy V. (34) uit Almelo heeft zijn toekomst nu in eigen handen. Maandag mag hij de gevangenis verruilen voor een kliniek in Balkbrug. Dat besluit nam de rechtbank in Almelo dinsdag aan het einde van de strafzaak tegen V. Hij stalkte vorig jaar onder meer zijn ex.

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Pakketbezorger (20) uit Lattrop die vrouw overreed bestraft met werkstraf

  Pakketbe­zor­ger (20) uit Lattrop die vrouw overreed bestraft met werkstraf

  ALMELO/LATTROP - Pakketbezorger O. (20) uit Lattrop was op 3 juni vorig jaar voor het eerst op pad met een bestelbus zonder achteruitrijcamera. Toen de navigatie hem op de rotonde van de Rietstraat en de Bornerbroeksestraat in Almelo de verkeerde kant opstuurde, maakte hij een bijna fatale beslissing. Die is hem nu op een werkstraf van 120 uur en een voorwaardelijke rijontzegging van één jaar komen te staan.

In samenwerking met indebuurt Almelo

Almelo e.o.