Gerrit Grootenhaar van Sailors and Crooks
Volledig scherm
Gerrit Grootenhaar van Sailors and Crooks © Lars Smook

Almelose tattoozaak is landelijk boegbeeld voor schoon werken

ALMELO - De Almelose tatoeagezaak Sailors and Crooks figureert in nieuwe voorlichtingsfilmpjes van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit. Het is een waardering voor de altijd hoge cijfers bij inspecties. “We zijn heel trots”, zegt eigenaar en tatoeëerder Gerrit Grootenhaar.

 1. Gevangenen Karelskamp verdienen weinig, maar geven wel geld aan zieke kinderen: ‘Prachtig gebaar’

  Gevangenen Karelskamp verdienen weinig, maar geven wel geld aan zieke kinderen: ‘Prachtig gebaar’

  ALMELO - Een hartverwarmend gebaar vanuit de bajes: gedetineerden in de Karelskamp in Almelo hebben 500 euro ingezameld voor het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam. Opmerkelijk, want de gevangenen hebben geen contant geld in bezit. Het geld is namens de gedetineerden uitgereikt aan gevangenismedewerkers van PI Middelburg. Zij fietsen deze week door Nederland om aandacht te vragen voor zieke kinderen.
 2. Gert-Jan van Duren, Neerlands hoop in strijd tegen de falende overheid komt gewoon uit Almelo
  PREMIUM

  Gert-Jan van Duren, Neerlands hoop in strijd tegen de falende overheid komt gewoon uit Almelo

  ALMELO - De man van de week is Gert-Jan van Duren. De 58-jarige bedlegerige Almeloër die lijdt aan een chronische- en ongeneeslijke vermoeidheidsziekte. In zijn strijd voor bevestiging van zijn vreselijke kwaal heeft hij een papieren tijger verslagen. Van Duren kreeg na een slopend gevecht tegen de instanties in hoger beroep het gelijk aan zijn zijde. Een uitkering, maar belangrijker: erkenning.

In samenwerking met indebuurt Almelo

Almelo e.o.