Wethouder Arjen Maathuis neemt geen woord terug van het veelbesproken interview dat hij gaf bij de opening van het nieuwe Werkplein in Almelo.
Volledig scherm
Wethouder Arjen Maathuis neemt geen woord terug van het veelbesproken interview dat hij gaf bij de opening van het nieuwe Werkplein in Almelo. © Lenneke Lingmont

Almelose VVD-wethouder Maathuis neemt geen woord terug van omstreden uitlatingen sloop sociale huurwoningen

ALMELO - Wethouder Arjen Maathuis (VVD) blijft vierkant achter zijn omstreden uitspraken over sloop van sociale huurwoningen staan. Dat bleek dinsdagavond in de Almelose gemeenteraad, waar boze fracties opheldering vroegen aan Maathuis.

  1. Harde conclusies Rekenkamer over werk aan Kanaal Almelo - De Haandrik: focus op tijd en geld, nauwelijks op de omgeving
    PREMIUM

    Harde conclusies Rekenkamer over werk aan Kanaal Almelo - De Haandrik: focus op tijd en geld, nauwelijks op de omgeving

    VROOMSHOOP - Aannemers die gemaakte afspraken over risicobeheersing niet nakwamen, de provincie die dit vervolgens niet afdwong en een focus vooral gericht op tijd en geld en níét op de risico’s voor omwonenden en hun huizen: de Rekenkamer Oost-Nederland komt met harde conclusies over de aandacht voor risico’s tijdens opwaarderen van Kanaal Almelo - De Haandrik.

In samenwerking met indebuurt Almelo

Almelo e.o.