Angela de Jong (links) vond dat Ilse zich goed staande hield in het ongemakkelijke gesprek met Hugo Borst in De Wereld Draait Door.
Volledig scherm
Angela de Jong (links) vond dat Ilse zich goed staande hield in het ongemakkelijke gesprek met Hugo Borst in De Wereld Draait Door. © TT

Angela de Jong zag gesprek met Ilse DeLange in DWDD: ‘Knap hoe ze reageerde op Hugo Borst’

ENSCHEDE/AMSTERDAM - Tv-columniste Angela de Jong vond het ‘onwijs knap’ hoe zangeres Ilse DeLange reageerde op de ongemakkelijke vragen van Hugo Borst tijdens de uitzending van De Wereld Draait Door dinsdagavond. Het gesprek tussen de tafelheer en de Edison-winnares maakte heel wat los op sociale media.

  1. Wat is een Premium-artikel en hoe log ik in?

    Wat is een Premium-artikel en hoe log ik in?

    De artikelen met gele labels op deze site én in de app zijn Premium. Dat zijn de verhalen die het nieuws duiden, spraakmakende interviews, onze columns en meer. Exclusief voor ingelogde gebruikers en abonnees, want die bieden we graag wat meer. Hoe krijg ik toegang tot Premium? Bent u abonnee? Ik heb een Tubantia-profiel Ik heb geen Tubantia-profiel Ik weet niet of ik een Tubantia-profiel heb Er is geen e-mailadres van mij bekend bij jullie Bent u geen abonnee? Ik wil voor 5 euro per maand alle Premium-artikelen kunnen lezen Ik heb een Tubantia-profiel Ik heb geen Tubantia-profiel Er is geen e-mailadres van mij bekend bij jullie De klantenservice is telefonisch te bereiken op 088-0139970
  2. Veel reacties op 'respectloos' gesprek tussen Ilse DeLange en Hugo Borst in DWDD

    Veel reacties op 'respect­loos' gesprek tussen Ilse DeLange en Hugo Borst in DWDD

    ENSCHEDE/AMSTERDAM - ‘Een zeldzaam respectloos gesprek met een hoog boomergehalte’. De reacties op het gesprek tussen zangeres Ilse DeLange en Hugo Borst in De Wereld Draait Door zijn niet van de lucht. De Almelose zangeres was dinsdagavond te gast in het populaire praatprogramma, om te praten over de winst van haar negende Edison-award. En dat gesprek met tafelheer Borst nam een wat negatieve wending. 

In samenwerking met indebuurt Almelo

Almelo e.o.