Arjan de Vries en de PvdA willen ervoor zorgen dat de gemeente sneller en beter informatie gaat verstrekken, als daar bijvoorbeeld middels een Wob-verzoek om gevraagd wordt.
Volledig scherm
Arjan de Vries en de PvdA willen ervoor zorgen dat de gemeente sneller en beter informatie gaat verstrekken, als daar bijvoorbeeld middels een Wob-verzoek om gevraagd wordt. © Frans Nikkels

Arjan wacht bijna 5 maanden op informatie van de gemeente Almelo en nog ontbreekt er van alles

ALMELO - Heb je informatie nodig van de gemeente Almelo? Moet de onderste steen boven over een vraagstuk? Dan moet je veel geduld hebben. Zelfs politici. Zo deed Almelo er bijna vijf maanden over om een Wob-verzoek van de lokale PvdA in te willigen. „En nog steeds hebben we niet alles.”

 1. PvdA zet grof geschut in tegen gemeente Almelo: ‘Alleen zo krijgen we onderste steen boven over bezuinigingen’
  PREMIUM

  PvdA zet grof geschut in tegen gemeente Almelo: ‘Alleen zo krijgen we onderste steen boven over bezuinigin­gen’

  ALMELO - Arjan de Vries kon niet anders. Het Almelose PvdA-raadslid diende een Wob-verzoek in bij zijn eigen gemeente, om de onderbouwing voor de bezuinigingen op maatschappelijke organisaties te kunnen inzien. Een Wob-verzoek van een gemeenteraadslid komt niet vaak voor. „En of dit nu de beste weg is om te bewandelen…”, reageert burgemeester Arjen Gerritsen.

In samenwerking met indebuurt Almelo

 1. In Oldenzaal word je gevaccineerd in de oude bieb
  Play

  In Oldenzaal word je gevacci­neerd in de oude bieb

 2. Crimineel Martin van de Pol doodgeschoten in Amsterdam
  Play

  Crimineel Martin van de Pol doodgescho­ten in Amsterdam

Almelo e.o.