Onik Gelici
Volledig scherm
PREMIUM
Onik Gelici © Frans Nikkels

Armeense gemeenschap in diepe rouw na kruisboogdrama in Almelo: ‘Wat heeft die zorgbehoevende vrouw misdaan?’

ALMELO - Afschuwelijk en verschrikkelijk. Andere woorden heeft Onik Gelici, voorzitter van de Armeens Apostolische Kerk in Almelo, niet voor het drama waarbij vrijdag twee leden van hun kerk het leven lieten. „Wat heeft een zorgbehoevende vrouw van 70 misdaan, om zo van het leven te worden beroofd?”

 1. Stikstofcrisis of niet, Almelo werkt mee aan megastal met 16.000 varkens bij Aadorp (anders gaat het veel geld kosten)
  PREMIUM

  Stikstof­cri­sis of niet, Almelo werkt mee aan megastal met 16.000 varkens bij Aadorp (anders gaat het veel geld kosten)

  ALMELO - Ruim zestienduizend varkens en biggen. Dat behelst het nieuwe uitbreidingsplan van de maatschap Dekker aan de Schout Doddestraat, aan de noordkant van Almelo. Het gemeentebestuur wil eraan meewerken. Daarbij wordt aangevoerd dat uitstoot van stikstof binnen de perken zal blijven. Maar Almelo móet wel, in zekere zin. Het plan afkeuren zou de gemeente meer dan een miljoen euro kosten.
 2. Hoe voorkom je als betrouwbaar Twents transportbedrijf dat criminelen drugs in je vracht verstoppen? ‘Dat kun je nooit helemaal voorkomen’
  PREMIUM

  Hoe voorkom je als betrouw­baar Twents transport­be­drijf dat criminelen drugs in je vracht verstoppen? ‘Dat kun je nooit helemaal voorkomen’

  ENSCHEDE - Bij een tot nu toe onbekend gebleven Twents transportbedrijf werd afgelopen weekend honderd kilo harddrugs gevonden. De politie zwijgt verder. Maar het is de grootste nachtmerrie voor een transportbedrijf en de chauffeurs. Erachter komen dat je zorgvuldig gecontroleerde lading bij aankomst is voorzien van een extraatje... honderden kilo’s drugs.

In samenwerking met indebuurt Almelo

Almelo e.o.