Deze auto heeft een parkeerplaats gevonden in een tuin aan de Krijgerstraat. Dat was uiteraard niet de bedoeling. De bestuurder bleef ongedeerd.
Volledig scherm
Deze auto heeft een parkeerplaats gevonden in een tuin aan de Krijgerstraat. Dat was uiteraard niet de bedoeling. De bestuurder bleef ongedeerd. © GinoPress B.V.

Auto belandt in tuin Vriezenveen, bestuurder met schrik vrij

VRIEZENVEEN - Aan de Krijgerstraat in Vriezenveen is maandagavond een personenauto in een tuin beland. Bij het ongeval is niemand gewond geraakt.

  1. Twee jaar na een verwoestende brand heeft Wijnand (85) zijn kruideniersmuseum in Almelo in ere hersteld: ‘Ik ben God heel dankbaar’
    PREMIUM

    Twee jaar na een verwoesten­de brand heeft Wijnand (85) zijn kruide­niers­mu­se­um in Almelo in ere hersteld: ‘Ik ben God heel dankbaar’

    ALMELO - Hij heeft de Tubantia van maandag 20 juli 2020 er nog eens bij gepakt. Daarin staat een groot artikel over de enorme brand in zijn kruideniersmuseum, in de vroege zondagmorgen van 19 juli 2020. ‘Vader in de Hemel sta ons bij’, staat er boven het verhaal. Twee jaar later heeft Wijnand Veenendaal (85) een suggestie voor de kop boven dit verhaal. ‘Vader in de Hemel heeft ons bijgestaan’.

In samenwerking met indebuurt Almelo

Almelo e.o.