Volledig scherm
PREMIUM
Zo komt de nieuwe Tweeklank eruit te zien. © SCOT

Basisschool Tweeklank in Aadorp gaat
naar één locatie

AADORP - De Aadorpse basisschool De Tweeklank stoot de locatie aan de Acacialaan af. De daltonschool heeft op dit moment twee locaties: in de school aan de Acacialaan zit de onderbouw, aan de Albardastraat zetelen de bovenbouw en schoolleiding.

De Aadorpse basisschool staat aan de vooravond van een ingrijpende verbouwing van het gebouw aan de Albardastraat. Dit wordt de nieuwe plek van de school. Om het gebouw aan te passen aan deze tijd en geschikt te maken voor alle 120 leerlingen van de school wordt het gebouw flink uitgebreid. Aan de achterzijde worden vier nieuwe lokalen gebouwd. Het huidige schoolgebouw is gedateerd en wordt tijdens de verbouwing ingrijpend gerenoveerd.

  1. Als wij Almeloërs er een selfie mee willen maken, is het goed
    PREMIUM
    COLUMN

    Als wij Almeloërs er een selfie mee willen maken, is het goed

    Het meest indrukwekkende kunstwerk dat ik in New York heb gezien, is het grote vierkante National September 11 Memorial om de ellende van 9/11 te herdenken. In Rio hoop ik nog ooit het gigantische Christus de Verlosser beeld in het echt te mogen zien. Dichterbij huis kennen we in ons land De Dam, waar dagelijks drommen toeristen samenklonteren voor selfies. Hipper zijn de letters ‘I Amsterdam’, die overigens onlangs in opspraak kwamen omdat een gemeenteraadslid in onze hoofdstad vond dat dit symbool voor massatoerisme verwijderd moest worden.

Almelo e.o.