Volledig scherm
PREMIUM
Gerard Cornelisse en Martijn Viskaal. © Emiel Muijderman

Bethlehem Boulevard in Almelo deelt cadeautjes uit aan mensen die het goed kunnen gebruiken

ALMELO - Bij Bethlehem Boulevard kun je niet alleen kerstcadeautjes kopen. Er worden ook presentjes weggeven aan mensen die het goed kunnen gebruiken.

Tussen de twintig huisjes waar ondernemers vanaf volgende week donderdag hun producten aanbieden op de Bethlehem Boulevard komt ook een huisje waar cadeautjes gedoneerd kunnen worden. „Hoe leuk is het om niet alleen cadeaus voor jezelf te kopen op de boulevard, maar om ook cadeautjes weg te geven aan anderen?” vraagt medeorganisator Martijn Viskaal. 

 1. Inbreker bij Noabers in Hellendoorn is 31-jarige Almeloër
  update

  Uitbater uit Hellen­doorn bluft over mes en jaagt inbreker uit Almelo weg

  HELLENDOORN - De inbreker die zaterdagmorgen iets na negen uur door uitbater Dennis van Dam van Twents Ribhouse & Partycentrum Noabers op heterdaad werd betrapt is volgens de politie een 31-jarige Almeloër. De politie onderzoekt nog of deze man ook in verband kan worden gebracht met een insluiping in een schuur elders in Hellendoorn en de diefstal van ‘persoonlijke spullen’ uit de kleedruimte van het personeel van de lokale Albert Heijn.
 2. Kortgeding tegen Provincie Overijssel: ‘Aanbestedingen overheid bar ingewikkeld gemaakt’

  Kortgeding tegen Provincie Overijssel: ‘Aanbeste­din­gen overheid bar ingewik­keld gemaakt’

  ZWOLLE/ALMELO - “Je zult maar aanbesteder zijn, dan heb je het niet gemakkelijk. We hebben het met z’n allen wel bar ingewikkeld gemaakt” aldus rechter Ger Vermeulen donderdagmorgen halverwege het kort geding dat het Zoetermeerse bedrijf Presentation Partner B.V. aanspande tegen de provincie Overijssel en de gemeente Zwolle. Het bedrijf claimt dat ze ten onrechte buitenspel werd gezet bij een aanbesteding die draait rond het plaatsen en beheren van audiovisuele middelen.

Almelo e.o.