Van de vier Almelose CDA-raadsleden stelt Dorien Wind zich herkiesbaar. Op de foto vlnr Ton Trienen, Dorien Wind, Irene ten Seldam en Jan van Marle.
Volledig scherm
PREMIUM
Van de vier Almelose CDA-raadsleden stelt Dorien Wind zich herkiesbaar. Op de foto vlnr Ton Trienen, Dorien Wind, Irene ten Seldam en Jan van Marle. © Emiel Muijderman

Bezem door CDA-fractie in Almelo, oudgedienden vertrekken: ‘Was graag nog vier jaar doorgegaan’

ALMELO - Een brok ervaring verdwijnt bij het CDA in Almelo. Drie van de vier CDA-raadsleden keren namelijk niet terug na de gemeenteraadsverkiezingen in maart volgend jaar. Het zijn fractievoorzitter Irene ten Seldam en de oudgedienden Ton Trienen en Jan Marle.

  1. ‘Tante Ineke’ uit Wierden draagt haar Molukse achtergrond met trots: geen woorden maar daden, in Nederland én op Ambon
    PREMIUM

    ‘Tante Ineke’ uit Wierden draagt haar Molukse achter­grond met trots: geen woorden maar daden, in Nederland én op Ambon

    ALMELO - Integratie. Ineke Patty vindt het maar een raar woord. „Wat is dat dan, die integratie? En wat moet ik daar dan nog voor doen? Ik ben in Nederland geboren. Ik spreek het Twentse dialect. Ik ben een diehard Feyenoord-fan, die elke thuiswedstrijd in de Kuip te vinden is. En dan nóg, na 70 jaar, vragen mensen aan me: ‘waar kom je vandaan?’. En nog stééds moet ik uitleggen dat ik geen treinkaper ben. Echt, daar kan ik me zó boos over maken.”

In samenwerking met indebuurt Almelo

Almelo e.o.