Volledig scherm
PREMIUM
Bleckmann heeft grote problemen bij het vinden van logistiek werkers. © Annina Romita

Bleckmann Almelo heeft grote moeite met invullen vacatures

ALMELO - Logistiek dienstverlener Bleckmann heeft grote problemen bij het invullen van vacatures bij de nieuwe vestiging op het regionale bedrijventerrein XL Businesspark. Vanuit het mega-pand op het bedrijventerrein verzorgt Bleckmann sinds enkele maanden de Europese distributie van speelgoed van de Chinese fabrikant VTech.

Het vinden van geschikt personeel is een groot probleem, zegt logistiek manager Tom Wijlens van Bleckmann, die er soms hoofdbrekens over heeft. „Het was problematisch dit seizoen”, zegt hij over de moeite die het bedrijf heeft bij het vinden van mensen. „We hebben wel noodsprongen moeten maken om aan personeel te komen.” 

  1. Inbreker bij Noabers in Hellendoorn is 31-jarige Almeloër
    update

    Uitbater uit Hellen­doorn bluft over mes en jaagt inbreker uit Almelo weg

    HELLENDOORN - De inbreker die zaterdagmorgen iets na negen uur door uitbater Dennis van Dam van Twents Ribhouse & Partycentrum Noabers op heterdaad werd betrapt is volgens de politie een 31-jarige Almeloër. De politie onderzoekt nog of deze man ook in verband kan worden gebracht met een insluiping in een schuur elders in Hellendoorn en de diefstal van ‘persoonlijke spullen’ uit de kleedruimte van het personeel van de lokale Albert Heijn.

Almelo e.o.