Volledig scherm
© Facebookpagina "Wij willen bolletje witte chocolade kruidnoten!"

Bolletje belooft bij 200.000 likes "alleen witte chocolade kruidnoten!"

ALMELO - Fabrikant Bolletje belooft zakken met alleen witte chocolade kruidnoten op de markt te brengen als er 200.000 likes komen het verzoek van Gerrieke Klooster en Eunice Uhlenbeek.

De twee vrouwen die elkaar kennen van onderwijsorganisatie Landstede uit Zwolle houden van de witte kruidnoten en van producten van Bolletje. Ze vinden het jammer dat Bolletje alleen bruin en wit gemengde chocolade kruidnoten aanbiedt.

Bewust
Na hun oproep op Facebook ‘wij willen bolletje witte chocolade kruidnoten’ reageerde de Almelose onderneming met een uitdaging. Als de vrouwen 200.000 likes krijgen, dan voldoet Bolletje aan hun wensen. Woordvoerder Sandor van Mil van Bolletje legt uit hoe bijzonder dit is, want de fabrikant is heel bewust nooit aan alleen wit begonnen.

Minst populair
"De witte chocolade is het minst populair bij consumenten. Dat zie je ook terug in de schappen van de supermarkt. Er liggen altijd maar een paar soorten witte chocolade tussen de grote diversiteit aan melk- of pure chocolade. Maar als de consument er zo expliciet om gaat vragen, zijn wij niet zo arrogant dat te gaan negeren."

  1. Verdachte oplichter Henk B. uit Almelo wil slachtoffers terugbetalen

    Verdachte oplichter Henk B. uit Almelo wil slachtof­fers terugbeta­len

    ALMELO - De van oplichting verdachte Almeloër Henk B. wil zijn slachtoffers gaan terugbetalen. Voor de rechter verklaarde hij dat hij inmiddels een spaarpotje heeft waaruit hij dat ‘serieus’ kan gaan doen. Hij vertelde tegenwoordig bij het kringloopbedrijf Wawollie in zijn woonplaats te werken, zelf van het minimale probeert rond te komen, waardoor hij overhoudt om het straks met de gedupeerden goed te maken. “Zelfs als ik word vrijgesproken".

Almelo e.o.