Volledig scherm
Een ambulance parkeert voor de flat, waar een bewusteloze man is aangetroffen. © Hof van Twente Fotografie

Bouwvakker vindt bewusteloze man in flatwoning in Almelo

ALMELO - Een bouwvakker heeft dinsdagmiddag in een flatwoning in Almelo een bewusteloze man aangetroffen. In de flat aan de Sluitersveldssingel, die voor onderhoud in de steigers staat, waren meerdere bouwvakkers aanwezig.

Eén van hen waarschuwde collega's dat er iemand in de keuken van een woning lag. Volgens de politie, die zich net als de brandweer en een ambulance naar de Sluitersveldssingel snelde, heeft de man in de woning het gas van het gasfornuis aan gelaten en is hij daardoor onwel geworden. De man is overgebracht naar het ziekenhuis.

Onduidelijk is hoe lang de man al bewusteloos was. Ook is niet bekend hoe het nu met hem gaat.

  1. Als wij Almeloërs er een selfie mee willen maken, is het goed
    PREMIUM
    COLUMN

    Als wij Almeloërs er een selfie mee willen maken, is het goed

    Het meest indrukwekkende kunstwerk dat ik in New York heb gezien, is het grote vierkante National September 11 Memorial om de ellende van 9/11 te herdenken. In Rio hoop ik nog ooit het gigantische Christus de Verlosser beeld in het echt te mogen zien. Dichterbij huis kennen we in ons land De Dam, waar dagelijks drommen toeristen samenklonteren voor selfies. Hipper zijn de letters ‘I Amsterdam’, die overigens onlangs in opspraak kwamen omdat een gemeenteraadslid in onze hoofdstad vond dat dit symbool voor massatoerisme verwijderd moest worden.

Almelo e.o.