Almelo’s team maakt zich op voor NK bowls, met (vanaf links) Hetty Witmans, Jannie Brama en Leo Brama.
Volledig scherm
PREMIUM
Almelo’s team maakt zich op voor NK bowls, met (vanaf links) Hetty Witmans, Jannie Brama en Leo Brama. © Lenneke Lingmont


Bowls mag weer; Almelo’s team moet meteen aan de bak om NK-titel te verdedigen

ALMELO - Ze hebben anderhalf jaar niet kunnen werpen door corona. Maar nu mogen de leden van Bowls Club Almelo (BCA) weer de baan op. Leo Brama en Hetty Witmans moeten meteen vol aan de bak. Over twee weken verdedigt het duo de titel op het Nederlands Kampioenschap in Renkum.

  1. Stikstofcrisis of niet, Almelo werkt mee aan megastal met 16.000 varkens bij Aadorp (anders gaat het veel geld kosten)
    PREMIUM

    Stikstof­cri­sis of niet, Almelo werkt mee aan megastal met 16.000 varkens bij Aadorp (anders gaat het veel geld kosten)

    ALMELO - Ruim zestienduizend varkens en biggen. Dat behelst het nieuwe uitbreidingsplan van de maatschap Dekker aan de Schout Doddestraat, aan de noordkant van Almelo. Het gemeentebestuur wil eraan meewerken. Daarbij wordt aangevoerd dat uitstoot van stikstof binnen de perken zal blijven. Maar Almelo móet wel, in zekere zin. Het plan afkeuren zou de gemeente meer dan een miljoen euro kosten.

In samenwerking met indebuurt Almelo

Almelo e.o.