Almelo’s team maakt zich op voor NK bowls, met (vanaf links) Hetty Witmans, Jannie Brama en Leo Brama.
Volledig scherm
PREMIUM
Almelo’s team maakt zich op voor NK bowls, met (vanaf links) Hetty Witmans, Jannie Brama en Leo Brama. © Lenneke Lingmont


Bowls mag weer; Almelo’s team moet meteen aan de bak om NK-titel te verdedigen

ALMELO - Ze hebben anderhalf jaar niet kunnen werpen door corona. Maar nu mogen de leden van Bowls Club Almelo (BCA) weer de baan op. Leo Brama en Hetty Witmans moeten meteen vol aan de bak. Over twee weken verdedigt het duo de titel op het Nederlands Kampioenschap in Renkum.

 1. Uitsluiten van bevolkingsgroepen onrechtvaardig? Wie dat roept heeft boter op zijn hoofd
  PREMIUM
  column

  Uitsluiten van bevolkings­groe­pen onrecht­vaar­dig? Wie dat roept heeft boter op zijn hoofd

  ALMELO - Het is een droevige constatering, maar ‘uitsluiten’ was hét woord van de afgelopen week. Want het al dan niet uitsluiten van ongevaccineerden in bepaalde sectoren van de maatschappij was met afstand het meest besproken onderwerp. Maar wie zegt uitsluiting van bevolkingsgroepen onacceptabel te vinden, heeft boter op zijn hoofd. Het is namelijk verbazingwekkend hoe goed we er al jaren tegen kunnen.
 2. Hans Buitenweg trekt nog één keer kar voor GroenLinks in Almelo en gaat direct strijd aan met tweede XL Businesspark

  Hans Buitenweg trekt nog één keer kar voor GroenLinks in Almelo en gaat direct strijd aan met tweede XL Busi­nesspark

  ALMELO - Hij is 61, maar Almeloër Hans Buitenweg koestert nog altijd dezelfde idealen als in zijn jonge jaren. De jaren waarin hij op de Pacifistisch Socialistische Partij (PSP) stemde. Hij verhuisde met die partij mee naar GroenLinks en durft nu een vierde raadsperiode in Almelo wel aan. „Als wij dit knalgroene en vuurrode geluid niet laten horen, doet niemand het.”

In samenwerking met indebuurt Almelo

Almelo e.o.