Brand in Almelo
Volledig scherm
Brand in Almelo © News United

Brandweer blust grote brand achter de Mezenstraat in Almelo

updateALMELO - Aan de Mezenstraat in Almelo is zaterdagavond een grote brand uitgebroken. De brandweer meldde op Twitter dat de situatie erg onoverzichtelijk is en dat er sprake is van veel rookontwikkeling. Inmiddels is de brand meester.

De brandweer ontving de melding dat er een boom in de fik stond, maar ter plaatse bleek de brand groter te zijn dan dat. Er werd door het eerste blusvoertuig daarom al snel opgeschaald naar grote brand. Struiken, bomen en een schuur zijn door het vuur verwoest. Een tweede schuur is door de brand beschadigd, maar kon wel behouden worden. 

Het vuur was  voor de brandweer moeilijk bereikbaar en bevond zich achter de woningen aan de Mezenstraat en de Rohofstraat. De politie had de omgeving afgezet om kijkers op afstand te houden. Omwonenden moesten binnen blijven in verband met flinke rookontwikkeling. 

  1. Autozaak AutoVen Almelo al na vier maanden gesloten, politie onderzoekt ‘schimmige praktijken’
    PREMIUM

    Autozaak AutoVen Almelo al na vier maanden gesloten, politie onderzoekt ‘schimmige praktijken’

    ALMELO/BORNE/ENTER – Autobedrijf AutoVen is uitgelopen op een fiasco. De zaak aan de Twentelaan in Almelo is al na vier maanden gesloten. Rudy en Harriëtte van de Ven zijn naar eigen zeggen met de verkeerde mensen in zee gegaan. Die personen betichten op hun beurt het autobedrijf van allerlei duistere zaakjes. De politie heeft het in onderzoek en kwam deze vrijdag bij het Enterse bedrijf van Van de Ven in actie wegens een bedreiging.

In samenwerking met indebuurt Almelo

Almelo e.o.