Harry de Olde, raadslid van de Partij Vrij Almelo: „Buurtbemiddeling hoort ook in vakantietijd bereikbaar te zijn.”
Volledig scherm
Harry de Olde, raadslid van de Partij Vrij Almelo: „Buurtbemiddeling hoort ook in vakantietijd bereikbaar te zijn.” © Carlo ter Ellen DTCT

Buurtbemiddeling Almelo weer bereikbaar na klacht Harry De Olde

ALMELO - Raadslid Harry de Olde van de Partij Vrij Almelo (PVA) ergert zich aan de onbereikbaarheid van de buurtbemiddeling tijdens de vakantie. De telefonische meldservice voor ergernissen bij buurtoverlast is de laatste weken vaak uitgeschakeld. En dat is juist in vakantietijd onwenselijk, stelt De Olde. 

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. Almelo vangt 250 vluchtelingen extra op komende half jaar; ‘Uit medemenselijkheid moeten we helpen’
  PREMIUM

  Almelo vangt 250 vluchtelin­gen extra op komende half jaar; ‘Uit medemense­lijk­heid moeten we helpen’

  ALMELO - Almelo gaat een half jaar lang 250 asielzoekers extra opvangen. Dat gebeurt in voormalig Huize Alexandra. Uit medemenselijkheid en omdat de nood zeer hoog is, heeft het gemeenbestuur vandaag besloten tegemoet te komen aan een dringend beroep dat het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA). ‘We hebben als gemeente een morele verantwoordelijkheid om te helpen’.

In samenwerking met indebuurt Almelo

Almelo e.o.