Sébastiaan Stöteler (rechts) in debat met Israa Abdullatif, Bert Hümmels, Lieneke Bolhuis en Jemy Pauwels bij Stemmingmakerij in Almelo.
Volledig scherm
PREMIUM
Sébastiaan Stöteler (rechts) in debat met Israa Abdullatif, Bert Hümmels, Lieneke Bolhuis en Jemy Pauwels bij Stemmingmakerij in Almelo. © PVV Almelo

Clash in eerste debat met PVV in Almelo

ALMELO PVV-lijsttrekker Sébastiaan Stöteler deed donderdagavond voor de eerste keer mee aan Stemmingmakerij, een serie debatten in Almelo. Het leverde direct politiek vuurwerk op.

Voor Stöteler was Stemmingmakerij een vuurdoop. Eerdere uitnodigingen legde hij naast zich neer. Niet eerder kruiste hij de degens met zijn politieke opponenten. Eerdere uitnodigingen legde de PVV naast zich neer. Stöteler botst meteen met VVD-lijsttrekker Jemy Pauwels, toen het over werken in de bijstand ging. Stöteler sprak van een allochtonen-uitkering. 

  1. De Bende van Almelo wegwuiven is het domste wat gemeente kan doen
    PREMIUM
    Column

    De Bende van Almelo wegwuiven is het domste wat gemeente kan doen

    ALMELO - De Bende van Almelo. De aankondiging van de gevreesde uitzending van BNN/VARA was al niet zo vleiend. De harde werkelijkheid van een uur televisie op primetime donderdagavond was conform de verwachtingen vernietigend. De belofte aan de kijkers van de eerste aflevering van het tv-programma Opstandelingen dat er een desastreus beeld zou worden geschetst van de bestuurscultuur in Almelo werd volledig ingelost. De reportage, waar qua journalistieke aanpak weinig op aan te merken valt, moet in het stadhuis tot nadenken stemmen.

In samenwerking met indebuurt Almelo

Almelo e.o.