Coop Vandaag in binnenstad Almelo draait als een tierelier

VideoALMELO - Hartje Almelo telde een jaar lang nul 'supers'. Totdat Coop Vandaag er een half jaar geleden neerstreek. Een tussenbalans: „We hebben last van de werkzaamheden, maar draaien boven verwachting.”

De nieuwe Coop Vandaag ondervindt hinder van de werkzaamheden, maar draait desondanks boven verwachting.
Volledig scherm
De nieuwe Coop Vandaag ondervindt hinder van de werkzaamheden, maar draait desondanks boven verwachting. © Frans Nikkels

Senioren die in de binnenstad wonen, winkelend publiek en mensen die in of rond het centrum van Almelo werken; daarop mikt Coop Vandaag, zei supermarktmanager Guido Lubbers vorig jaar oktober bij de opening. Hijzelf kan een half jaar later de balans niet opmaken, want Lubbers is alweer vertrokken.

„Naar Coop Oldenzaal. Met de overnames van al die EMTÉ's zijn er bij ons nogal wat wisselingen geweest", zegt Lubbers' opvolger in Almelo, Luuk Rondhuis (27). Maar het winkelend publiek waar Lubbers op mikte, is inderdaad dagelijks in de supermarkt te vinden. „Cijfertechnisch gezien draaien we zelfs boven verwachting", zegt Rondhuis. „Ik mag alleen geen omzetcijfers noemen."

In samenwerking met indebuurt Almelo

Almelo e.o.