Volledig scherm
Na 22 december wordt er niet meer gedanst bij Veenstra. © VINCENT JANNINK

Dansschool Veenstra in Almelo gaat na ruim 80 jaar dicht

ALMELO Dansschool Veenstra in Almelo sluit op 22 december na ruim 80 jaar de deuren. Eigenaren Johan en Jeanne Fikkert hebben de dansschool aan de Sesastraat verkocht. Daarmee verdwijnt de plek waar menig Almeloër leerde dansen.

De eigenaren gaan van hun pensioen genieten in Aadorp. In het pand van de dansschool komt een nieuwe invulling, wat is nog niet bekend. Er komt in ieder geval geen nieuwe dansschool en ook geen horeca. 

Op 22 december is er nog een laatste dansavond, daarna valt definitief het doek. De dansavond begint om 20.00 uur en duurt tot 22.30 uur. Een laatste kans om de sfeer te proeven en herinneringen op te halen.

  1. In dit wijkcentrum in Almelo hebben de tafeltennissers hun eigen bar
    PREMIUM
    Achter de toog

    In dit wijkcen­trum in Almelo hebben de tafelten­nis­sers hun eigen bar

    ALMELO - „Ik wil je niet teleurstellen, maar het gaat er hier niet zo aan toe als in de Schelf hoor!”, zegt Mike Stokkelaar (47) meteen. De beheerder annex barman van De Trefhoek in het Sluitersveld refereert aan een artikel dat eerder in deze rubriek te lezen was, over het wijkcentrum in de Schelfhorst. Dat werd vanwege anekdotes over een vrijend stelletje in de gang, bakstenen die door de ruiten vlogen tijdens het klaverjassen en schreeuwende gasten door de verslaggever van deze krant omgedoopt in gekste wijkcentrum van Almelo.

Almelo e.o.