Joes Vissia neemt per 1 juli afscheid van de Bolletjewinkel. Marjan Hendriksman (achtergrond links) en Angelien Bekhuis nemen de taken over.
Volledig scherm
PREMIUM
Joes Vissia neemt per 1 juli afscheid van de Bolletjewinkel. Marjan Hendriksman (achtergrond links) en Angelien Bekhuis nemen de taken over. © Lenneke Lingmont

De Bolletjewinkel: een Almeloos icoon blijft bestaan (maar zonder het vaste gezicht)

ALMELO - Het ruikt er naar ambachtelijke stadshistorie. Niet vreemd als je onder de vlag van Bolletje een winkel, lunchroom, museum en leverancier van welriekende cadeaupakketten verenigt in de oude beschuitfabriek. Met de overname van de Bolletjewinkel door Korenmolen De Hoop is het voortbestaan van dit Almelose pareltje gewaarborgd. 

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

In samenwerking met indebuurt Almelo

Almelo e.o.