Bram (links) en zijn tweelingbroer Thijs wilden zand in de speeltuin aan de Brink. Ze kregen hun zin. Met vader Mike Visser en vrijwilliger Paul Olde Loohuis (rechts) hielpen ze mee om de bijna veertig kuub zand over de speeltuin te verdelen.
Volledig scherm
PREMIUM
Bram (links) en zijn tweelingbroer Thijs wilden zand in de speeltuin aan de Brink. Ze kregen hun zin. Met vader Mike Visser en vrijwilliger Paul Olde Loohuis (rechts) hielpen ze mee om de bijna veertig kuub zand over de speeltuin te verdelen. © Annina Romita

De wens van tweeling Bram en Thijs uit Almelo komt uit: zand in speeltuin aan de Brink

ALMELO - Bijzonder gezicht aan de Brink in de Markgraven: grote vrachtwagens hebben deze week bijna veertig kuub zand gestort in het speeltuintje. Want kinderen willen geen houtsnippers, maar in het zand spelen.

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

In samenwerking met indebuurt Almelo

Almelo e.o.