Bovenaanzicht van het XL Businesspark. Met de draaikom in het Twentekanaal, schuin tegenover Combi Terminal Twente,  op de voorgrond.
Volledig scherm
PREMIUM
Bovenaanzicht van het XL Businesspark. Met de draaikom in het Twentekanaal, schuin tegenover Combi Terminal Twente, op de voorgrond. © Wouter Borre

Deze grote bedrijven komen er in 2023 bij op XL Businesspark in Almelo: ‘Wij krijgen het grootste natuurscherm van Nederland’

ALMELO - Bouwhekken zover het oog reikt op XL Businesspark. Op vijf plekken op het regionale bedrijventerrein aan de zuidkant van Almelo is momenteel een megahal in aanbouw. Voor Twentse bedrijven als Bleckmann (distribiteur), VDL (techniek) en Frankenhuis (textielrecycling). Na de jaarwisseling wordt nog veel meer uit de grond gestampt. Een overzicht.

  1. Kijkers talkshow Arjen Lubach komen superlatieven tekort voor optreden Herman Finkers
    Met video

    Kijkers talkshow Arjen Lubach komen superlatie­ven tekort voor optreden Herman Finkers

    ‘Een mens van absolute topkwaliteit', ‘een levende legende’ en ‘de beste gast van het seizoen’. De kijkers van De Avondshow met Arjen Lubach zijn lyrisch over het optreden van Herman Finkers. De Almelose cabaretier wordt dit jaar 69 en straalde bij zijn bezoek aan de eigenzinnige talkshow. „Ik vind het sowieso leuk om eens te gast te zijn bij een jongerenprogramma”, begon hij met een glimlach.
    Almelo

In samenwerking met indebuurt Almelo