General manager Bart Evers voor het vernieuwde bedrijfspand van Benchmark. Naast hem recruiter Manon Houttuin en hr-medewerkster Nicole Snijders.
Volledig scherm
PREMIUM
General manager Bart Evers voor het vernieuwde bedrijfspand van Benchmark. Naast hem recruiter Manon Houttuin en hr-medewerkster Nicole Snijders. © Lenneke Lingmont

Dit ‘onbekende’ bedrijf uit Almelo houdt met elektronica de wereld draaiende

Benchmark, misschien wel de onbekendste grote werkgever van Almelo vernieuwt, breidt uit en snakt naar nieuwe werknemers. Hoog tijd om eens uit te zoeken wat ze daar eigenlijk precies doen. In het kort: het elektronicabedrijf maakt geen eigen product, maar zorgt er vanuit Almelo wel voor, dat de wereld blijft draaien.

 1. Drugs per post? Gevangenis in Almelo mag ingrijpen: alleen nog kopieën voor gedetineerden
  PREMIUM
  met stelling

  Drugs per post? Gevangenis in Almelo mag ingrijpen: alleen nog kopieën voor gedetineer­den

  Het was kantje boord voor bewakers en gedetineerden in de Almelose gevangenis de Karelskamp. Ze waren gedrogeerd met ‘spice’ en moesten met spoed naar het ziekenhuis. Sindsdien krijgen gevangenen geen originele brieven meer, maar kopieën. Om te voorkomen dat met harddrugs doordrenkt papier in de cellen belandt. De Almelose gevangenis heeft daar het recht toe, oordeelt de Raad voor Strafrechtstoepassing.
  Almelo

In samenwerking met indebuurt Almelo