TT-2021-11648 - ALMELO - Open atelierroute Almelo, aan de Achtzaligheden. Zes kunstenaars (met allerlei creaties) in deze loods zetten de deur open voor publiek.
EDITIE: AM
FOTO: Robin Hilberink RH20210918
Volledig scherm
PREMIUM
TT-2021-11648 - ALMELO - Open atelierroute Almelo, aan de Achtzaligheden. Zes kunstenaars (met allerlei creaties) in deze loods zetten de deur open voor publiek. EDITIE: AM FOTO: Robin Hilberink RH20210918 © Robin Hilberink

Dit zagen bezoekers tijdens de Open Atelierroute in Almelo: 'Alles is al eens gebruikt en kost niets’

ALMELO- Jan Hooftman doet al een aantal jaren mee aan de Open Atelierroute. In zijn studio in de loods aan de Achtzaligheden vertelt hij belangstellenden over zijn passie voor fotografie, maar ook over Almelo en de veelheid aan initiatieven op gebied van kunst en cultuur. „Kunst is onderdeel van ons dagelijks leven.”

  1. Lies krijgt hulp van rechter in haar strijd tegen  dwangarbeid in Almelo: ‘Ze pakken je identiteit af’
    PREMIUM

    Lies krijgt hulp van rechter in haar strijd tegen dwangar­beid in Almelo: ‘Ze pakken je identiteit af’

    ALMELO - Is de dwangarbeid bij de Goede Herder in onder andere Almelo verjaard? En kloppen de slachtoffers wel aan bij de juiste kerkinstanties? Over die prangende vragen hebben de 19 vrouwen die strijden voor genoegdoening een eerste succesje geboekt bij de rechter. De twee ontkennende kerkgenootschappen moeten diverse documenten aan de vrouwen geven, zodat zij hun claim kunnen onderbouwen.

In samenwerking met indebuurt Almelo

Almelo e.o.