Hans Oude Luttikhuis in de waterspeeltuin van het Doepark in aanleg. „Het gaat nog wel twee jaar duren voordat het er echt mooi uitziet.”
Volledig scherm
PREMIUM
Hans Oude Luttikhuis in de waterspeeltuin van het Doepark in aanleg. „Het gaat nog wel twee jaar duren voordat het er echt mooi uitziet.” © Emiel Muijderman

Doepark in Almelo op schema: nu wachten op groeizaam weer

ALMELO - De poel is gevuld, de beekloop stroomt, de speeluitdagingen zijn afgebouwd, en de paden zijn aangelegd: de eerste fase van de aanleg van het Doepark aan de Hagenborgh is afgerond. „De hoofdstructuur is klaar”, zegt voorzitter Hans Oude Luttikhuis van het Natuurhus.

 1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.
 2. De ene Almeloër heeft een zware strijd gewonnen, de ander staat er een te wachten: dit was de bewogen week in Almelo
  PREMIUM
  nieuwsupdate

  De ene Almeloër heeft een zware strijd gewonnen, de ander staat er een te wachten: dit was de bewogen week in Almelo

  NIEUWSUPDATE ALMELO - Het is de meest trieste Almelose nieuwsfoto van de afgelopen week: het beeld van het door brand verwoeste biljartcentrum BCA. Brandweerlieden die nog aan het werk zijn en het enorme bord aan de zijgevel met daarop de tekst ‘Wij missen jullie’! Die boodschap refereert nog aan de coronaperiode, toen BCA Biljarts & Darts lange tijd op slot moest.

In samenwerking met indebuurt Almelo

Almelo e.o.