Volledig scherm
PREMIUM
De familie achter drankenhandel Knol in de winkel aan de Deldensestraat met (van links naar rechts) Adelbert Knol, Paulien Zandhuis-Knol, Daan Zandhuis, Miriam Knol en Lieke Knol. © Rikkert Harink

Drankenhandel in Almelo neemt serieuze vormen aan: ‘Leveren soms voor wel 3.000 man’

ALMELO - Voordat de klant bij de toonbank is, weten Adelbert Knol en zijn zus Paulien al wat de bestelling is. Het voordeel van de vaste klantenkring van de drankenhandel André Knol aan de Deldensestraat.

Toen vader André Knol het bedrijf 44 jaar geleden begon waren er in Almelo nog zo’n twintig zelfstandige slijterijen. „Nu zijn we de enige zelfstandige drankenhandel, zonder tussenpartij”, zegt zoon Adelbert Knol. 

  1. Alarmfase 1: weer ligt er een psychiatrisch patiënt in het Almelose water
    PREMIUM

    Alarmfase 1: weer ligt er een psychia­trisch patiënt in het Almelose water

    ALMELO - Alarmfase 1 woensdagmorgen aan de Haven Noordzijde in Almelo: persoon te water. Hulpdiensten zijn snel en massaal ter plaatse. De onfortuinlijke vrouw is dan al door omstanders op de kade geholpen. Het blijkt, niet voor de eerste keer, te gaan om een cliënt van Dimence, de nabijgelegen instelling voor geestelijke gezondheidszorg in het Westerdok. Vijf vragen over de incidenten aan Dimence-woordvoerster Rita Kamphuis.

In samenwerking met indebuurt Almelo

Almelo e.o.

Poll

Bevrijdingsmonument in Almelo kwijnt weg bij oude stadhuis

  • Schande! Dat monument moeten ze snel opknappen (27%)
  • Opknappen en nog voor alle festiviteiten verplaatsen naar een prominentere plek (62%)
  • Ik heb niks met dat monument. Wat mij betreft doen ze er niets aan (11%)
1690 stemmen