Het ongeluk op de N36
Volledig scherm
Het ongeluk op de N36 © Floris Kayim / News United

Drie auto's betrokken bij ongeluk op N36 bij Almelo

ALMELO - Op de N36 Bedrijvenparksingel in Almelo is woensdag een ongeluk gebeurd waar drie auto's bij betrokken zijn. Onduidelijk is nog precies wat er heeft plaatsgevonden, maar de drie auto's zijn op elkaar geraden. In ieder geval één inzittende raakte gewond, de N36 bij Almelo is tijdelijk gedeeltelijk afgesloten geweest.

Het ongeluk gebeurde iets voor 16.00 uur op de weg ten noorden van Almelo. Drie auto's raakten door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing op de N36. Eén iemand raakte gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De ernst van de verwondingen is nog onduidelijk.

De N36 is als gevolg tijdelijk afgesloten geweest voor overig verkeer, maar inmiddels weer volledig vrij.

  1. Overvallers maken pizza margherita buit in Enschede: celstraffen voor beide daders

    Overval­lers maken pizza margherita buit in Enschede: celstraf­fen voor beide daders

    ALMELO/ENSCHEDE - Djo E. (22) uit Enschede is veroordeeld tot een celstraf van 20 maanden waarvan 4 voorwaardelijk omdat hij op 2 januari dit jaar een pizzakoerier beroofde in zijn woonplaats. Ook moet E. nog een openstaande voorwaardelijke celstraf van drie maanden uitzitten. Voor mededader Ariel M. (20) waren de Almelose rechters milder, hij kreeg 10 maanden jeugddetentie waarvan 167 dagen voorwaardelijk.

In samenwerking met indebuurt Almelo

Almelo e.o.