Volledig scherm
© Getty Images/iStockphoto

Drie bedrijven uit Twente en Achterhoek failliet verklaard

ALMELO - De rechtbank Overijssel heeft woensdagmiddag drie ondernemingen uit Twente en de Achterhoek failliet verklaard. Het gaat om de volgende bedrijven:

’t Twentse Kozijnen Huis B.V. in Almelo. De zesde in een reeks leveranciers in kunststof kozijnen in de regio die het afgelopen jaar failliet zijn verklaard. Eerder waren Kozijn Groep Nederland (Enschede), Kozijnwens (Enschede), Kozijnvervanger (Enschede), ProTech (Hengelo) en Construqt Trading (Hengelo) hetzelfde lot beschoren. ’t Twentse Kozijnen Huis was gevestigd aan de Windmolen in Almelo en was tevens leverancier in deuren, schuifpuien en dakkapellen. De curator is mr. Erik Nijhoff.

Van Arragon B.V. in Borculo. Het betreft een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen van chalets. De gebroeders Van Arragon verhuisden de onderneming in 2006 van Goor naar het Jonkerspad op bedrijventerrein Overberkel in Borculo. Curator is mr. Niek Cornelissen.

De Snellehap B.V. in Enschede. Op het adres in Enschede is de bv van de cafetaria gevestigd. De gelijknamige snackbar zat aan de Rembrandtstraat in Haaksbergen, maar is al enige tijd gesloten. Curator is mr. Peter Weenink. 

In samenwerking met indebuurt Almelo

Almelo e.o.