Ook van de witte bestelbus aan de Klimopstraat is niets meer over.
Volledig scherm
PREMIUM
Ook van de witte bestelbus aan de Klimopstraat is niets meer over. © Floris Kayim | News United

Drie mysterieuze branden van witte bestelbussen binnen week in Almelo: ‘Toeval, of is er een pyromaan actief?’

ALMELO - Het kan stom toeval zijn, maar de overeenkomsten zijn zeer opvallend. Binnen een week zijn er met harde explosies drie bestelbussen in Almelo uitgebrand. Drie keer gebeurde het ’s nachts en drie keer ging het om een wit voertuig. Wordt de stad opgeschrikt door een pyromaan, die het op witte busjes heeft voorzien? De politie doet onderzoek.

 1. Je zoons opvoeden tot fatsoenlijke mannen: elf tips van professionals

  Je zoons opvoeden tot fatsoenlij­ke mannen: elf tips van professio­nals

  Na de Boos-aflevering over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij talentenjacht The Voice zong het eensgezind rond op sociale media: Protect your daughters. Educate your sons. Daar ligt een schone taak voor ouders, verzorgers en docenten, maar hoe kunnen we ermee aan de slag? Rutgers-programmamanager Willy van Berlo en orthopedagoog Bryan van Dansik geven tips over hoe we jongens (en meisjes) al vroeg kunnen voorlichten.
 2. Dankzij het huifbed krijgt Raymond in Almelo een massage van de paarden
  PREMIUM
  ons dna

  Dankzij het huifbed krijgt Raymond in Almelo een massage van de paarden

  „Ze genieten er allemaal van”, zegt Dini Jurg. Ook de fjordenpaarden Bassie en Flurk lijken het best te vinden. Soms wel twintig keer per week krijgen ze een huifbed op hun rug en lopen ze daar rondjes mee. In het bed een lichamelijk en/of geestelijk beperkte cliënt, die als het ware liggend paardjerijdt. Dat is plezierig, het ontspant, op alle mogelijke manieren. „Ze krijgen een massage van de paarden.”

In samenwerking met indebuurt Almelo

Almelo e.o.