Hester Belderbos, Egbert Willems, Wanda Roskam, Wiebe Blaauw, Rob Hogt, wethouder Jan Martin van Rees en stichtingsvoorzitter Babbette Schoonebeek bij het nieuwe plantvak, waar Jan Schuurs de laatste hand aanlegt.
Volledig scherm
Hester Belderbos, Egbert Willems, Wanda Roskam, Wiebe Blaauw, Rob Hogt, wethouder Jan Martin van Rees en stichtingsvoorzitter Babbette Schoonebeek bij het nieuwe plantvak, waar Jan Schuurs de laatste hand aanlegt. © Lenneke Lingmont

Droom van Bomenstad Almelo krijgt echt vorm met eerste plantenvakken rond bomen

ALMELO - De vergroening van de Almelose binnenstad is nu echt begonnen. Geen tijdelijke beplanting meer, maar plantenvakken met vaste bloemen en planten die het hele jaar door wat te bieden hebben.

  1. Gert-Jan van Duren, Neerlands hoop in strijd tegen de falende overheid komt gewoon uit Almelo
    PREMIUM

    Gert-Jan van Duren, Neerlands hoop in strijd tegen de falende overheid komt gewoon uit Almelo

    ALMELO - De man van de week is Gert-Jan van Duren. De 58-jarige bedlegerige Almeloër die lijdt aan een chronische- en ongeneeslijke vermoeidheidsziekte. In zijn strijd voor bevestiging van zijn vreselijke kwaal heeft hij een papieren tijger verslagen. Van Duren kreeg na een slopend gevecht tegen de instanties in hoger beroep het gelijk aan zijn zijde. Een uitkering, maar belangrijker: erkenning.

In samenwerking met indebuurt Almelo

Almelo e.o.