Volledig scherm
De kermis aan de Rembrandtlaan is woendag geopend. Tot zondagavond 22 uur bieden zo'n 20 attracties volop vermaak voor jong en oud. © Lenneke Lingmont

Druilerige start kermis aan Rembrandtlaan in Almelo

ALMELO -  De kermis aan de Rembrandtlaan is woensdag geopend. Vooral de Almelose schooljeugd vermaakte zich, ondanks het druilerige weer, prima op de openingsdag. 

In verband met de werkzaamheden in de binnenstad is het de derde keer dat het volksvermaak is verplaatst van het stadshart naar de Rembrandtlaan. Volgend jaar keert het nazomerse spektakel zeer waarschijnlijk terug naar de binnenstad. 

Europeflyer

Er staan zo’n twintig attracties. Een must voor de bezoekers is de ‘Europeflyer’, die een fraai uitzicht biedt op Almelo. Ook de Whipe Out is een speciale attractie. Vooral jongeren weten dit opblaaskussen te waarderen.

De kermis is van woensdag tot en met zondag geopend, vanaf 12 uur tot middernacht maar op zondag - de slotdag- is de afsluiting om 22 uur. Vrijdagavond is er vuurwerk. 

  1. Verdachte oplichter Henk B. uit Almelo wil slachtoffers terugbetalen

    Verdachte oplichter Henk B. uit Almelo wil slachtof­fers terugbeta­len

    ALMELO - De van oplichting verdachte Almeloër Henk B. wil zijn slachtoffers gaan terugbetalen. Voor de rechter verklaarde hij dat hij inmiddels een spaarpotje heeft waaruit hij dat ‘serieus’ kan gaan doen. Hij vertelde tegenwoordig bij het kringloopbedrijf Wawollie in zijn woonplaats te werken, zelf van het minimale probeert rond te komen, waardoor hij overhoudt om het straks met de gedupeerden goed te maken. “Zelfs als ik word vrijgesproken".

Almelo e.o.