Volledig scherm
Wouter Markvoort, Carina van der Veen, Henk Dassen, John Westbroek en Pim Lindeman (van linksaf) tijdens het overhandigen van de cheque. © JCI Almelo

Duckrace Almelo: 5.000 euro voor wensambulance

ALMELO - De Duckrace Almelo die op 8 september op de Waterboulevard werd gehouden, heeft 5.000 euro opgeleverd. Organisator JCI Almelo doneert deze opbrengst aan de Stichting Twentse Wens Ambulance.

Netwerkclub JCI Almelo organiseerde de Duckrace die voor een kleurrijk spektakel zorgde in het water voor het stadhuis. In totaal 5.000 knalgele badeendjes werden te water gelaten en streden om de eerste plek van de race. Particulieren of bedrijven konden eenden sponsoren.

Opbrengst

Dankzij de vele sponsoren en donateurs, heeft JCI Almelo met de Duckrace Almelo 5.000 euro opgehaald voor de Stichting Twentse Wens Ambulance. Deze stichting heeft als doel de wensen van langdurig zieken en (pre)terminale patiënten mogelijk te maken door passend vervoer te bieden. Onder begeleiding van vrijwilligers beleven deze mensen een onvergetelijke dag waarbij ze in het zonnetje worden gezet en hun ziekte even vergeten.

Cheque

Wouter Markvoort, Carina van der Veen en Pim Lindeman van JCI Almelo overhandigden afgelopen week de cheque ter waarde van 5.000 euro aan Henk Dassen en John Westbroek van de Stichting Twentse Wens Ambulance.

Almelo e.o.