Ingegooide ruit bij een school. Deze foto is overigens niet bij Het Letterveld genomen.
Volledig scherm
Ingegooide ruit bij een school. Deze foto is overigens niet bij Het Letterveld genomen. © Henry van Galen

Eerst ruiten bij Almelose school ingegooid, daarna vuurwerk door brievenbus: wie heeft dat gedaan?

ALMELO - Het was een zeer onaangename verrassing voor openbare basisschool Het Letterveld in de Almelose wijk Sluitersveld. Op oudejaarsdag zijn twee ruiten ingegooid. Daarna is er vuurwerk door de brievenbus gegooid. De politie roept getuigen op zich te melden.

 1. Bottenspecialist Norbert Eeltink (56) uit Hengelo leeft van de dood: ‘Menselijke resten blijven we altijd vinden, ook Twente ligt er vol mee’
  PREMIUM

  Bottenspe­ci­a­list Norbert Eeltink (56) uit Hengelo leeft van de dood: ‘Menselijke resten blijven we altijd vinden, ook Twente ligt er vol mee’

  De dood is een vanzelfsprekend onderdeel van zijn leven. Norbert Eeltink, archeoloog en bottenspecialist, is dé autoriteit in Twente als het gaat om menselijke resten uit het verleden. Uitspraken over een eeuwig leven doet hij niet, wel over de manier waarop mensen in de loop van de geschiedenis zijn begraven. „Vragen stellen waarop alleen de doden het antwoord weten is onzin.”
  Hengelo
 2. Kijkers talkshow Arjen Lubach komen superlatieven tekort voor optreden Herman Finkers
  Met video

  Kijkers talkshow Arjen Lubach komen superlatie­ven tekort voor optreden Herman Finkers

  ‘Een mens van absolute topkwaliteit', ‘een levende legende’ en ‘de beste gast van het seizoen’. De kijkers van De Avondshow met Arjen Lubach zijn lyrisch over het optreden van Herman Finkers. De Almelose cabaretier wordt dit jaar 69 en straalde bij zijn bezoek aan de eigenzinnige talkshow. „Ik vind het sowieso leuk om eens te gast te zijn bij een jongerenprogramma”, begon hij met een glimlach.
  Almelo

In samenwerking met indebuurt Almelo