Opnieuw een inbraak bij Di Lano Fashion, de derde. In de nacht van maandag op dinsdag haalden kledingrovers ’s nachts de schappen leeg.
Volledig scherm
PREMIUM
Opnieuw een inbraak bij Di Lano Fashion, de derde. In de nacht van maandag op dinsdag haalden kledingrovers ’s nachts de schappen leeg. © Hans Brok

Eigenaar Di Lano Fashion in Almelo voor derde keer in half jaar slachtoffer van inbraak: ‘Ik zei nog tegen de politie: ze komen terug!’

ALMELO - Hugo Boss, Parajumper, Armani. Je kan die merkkleding tegenwoordig beter niet in je winkel hebben, zo blijkt. Bij Di Lano Fashion in Almelo is deze week voor de derde keer in een half jaar met grof geweld ingebroken. De leverancier van rolluiken mag nu een offerte uitbrengen.

 1. Forse celstraffen geëist voor vervoeren van partijen cocaïne die werden onderschept in Almelo en nabij Rijssen
  PREMIUM

  Forse celstraf­fen geëist voor vervoeren van partijen cocaïne die werden onder­schept in Almelo en nabij Rijssen

  ALMELO/RIJSSEN - Tegen de 49-jarige Amsterdamse taxichauffeur Kamal A. is dinsdag drie jaar gevangenisstraf geëist voor de rechtbank in Almelo voor het bezit van een grote hoeveelheid cocaïne die vorig jaar werd onderschept in Almelo. Tegen de 37-jarige Nabil B. uit Den Haag is 3,5 jaar cel geëist voor bezit van drugs in zijn bus die vorig jaar vrijwel tegelijkertijd werd gevonden nabij Rijssen.
 2. Hier rollen 100 kant-en-klare duurzame huizen per jaar van de band: ‘De oplossing voor veel problemen’
  PREMIUM

  Hier rollen 100 kant-en-kla­re duurzame huizen per jaar van de band: ‘De oplossing voor veel problemen’

  BROEKLAND/ALMELO - Huizen die CO2-neutraal zijn, nagenoeg stikstofvrij, volledig natuurlijk en ook nog eens snel worden gebouwd. Het klinkt als een utopie. Maar in een bedrijfshal in het Sallandse kerkdorp Broekland bewijzen Ieke Selen en Victor de Beus dat het kan. „Elke 20 seconden groeit er in de Europese productiebossen genoeg hout voor één woning.” Met hulp uit Almelo.

In samenwerking met indebuurt Almelo

Almelo e.o.