Emma gaf dinsdag voor draaiende camera’s een optreden op haar school Het Noordik.
Volledig scherm
PREMIUM
Emma gaf dinsdag voor draaiende camera’s een optreden op haar school Het Noordik. © Lenneke Lingmont

Emma (17) gaat wat makkelijker om met camera’s dan Arjen (50)

ColumnToen Cyriel Dessers zondagavond dat beslissende doelpunt tegen Ajax maakte, kon de week al niet meer stuk. Heracles ontwaakte op een mooi moment uit de winterslaap, die hier altijd wat langer duurt dan bij andere clubs. Wéér een thuiszege op Ajax. Almelo bloost nog van trots. Ook dankzij onze andere stadsiconen. Herman Finkers floreert in De beentjes van Sint-Hildegard, Tom Egbers maakt geweldige afleveringen van Andere tijden sport en de opvolgster van Ilse de Lange dient zich aan en komt ook uit Almelo: Emma Boertien. Stuk voor stuk toppers die landelijk de aandacht trekken. 

En dus liep er dinsdag opeens weer een filmploeg van een landelijke omroep in de stad. Even dacht ik dat het programma Opstandelingen was teruggekeerd op jacht naar een burgemeester die niks wil zeggen. Maar RTL was in Almelo voor onze Voice-ster Emma, die een hilarisch optreden verzorgde op haar school Het Noordik.

  1. Overvallers maken pizza margherita buit in Enschede: celstraffen voor beide daders

    Overval­lers maken pizza margherita buit in Enschede: celstraf­fen voor beide daders

    ALMELO/ENSCHEDE - Djo E. (22) uit Enschede is veroordeeld tot een celstraf van 20 maanden waarvan 4 voorwaardelijk omdat hij op 2 januari dit jaar een pizzakoerier beroofde in zijn woonplaats. Ook moet E. nog een openstaande voorwaardelijke celstraf van drie maanden uitzitten. Voor mededader Ariel M. (20) waren de Almelose rechters milder, hij kreeg 10 maanden jeugddetentie waarvan 167 dagen voorwaardelijk.

In samenwerking met indebuurt Almelo

Almelo e.o.