Yolanda Vleugels in betere tijden. Door haar psychische problemen wilde de Almelose niet meer leven. Omdat hulp van Dimence uitbleef stichtte ze brand in huis en kreeg een tbs-behandeling opgelegd. Daardoor bracht ze haar laatste maanden in gevangenschap door. Woensdag 20 juli maakte de euthanasiearts een einde aan haar leven. Ze werd 42 jaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Yolanda Vleugels in betere tijden. Door haar psychische problemen wilde de Almelose niet meer leven. Omdat hulp van Dimence uitbleef stichtte ze brand in huis en kreeg een tbs-behandeling opgelegd. Daardoor bracht ze haar laatste maanden in gevangenschap door. Woensdag 20 juli maakte de euthanasiearts een einde aan haar leven. Ze werd 42 jaar. © Yolanda Vleugels

Euthanasie maakt einde aan het leven van Yolanda (42) uit Almelo: ‘Het is geweest, klaar’

Eindelijk is Yolanda Vleugels vrij. De gevangenisdeur in Zwolle valt achter haar dicht. De veroordeelde vrouw (42) uit Almelo kan gaan. Niet omdat haar tbs-behandeling klaar is, maar omdat ze verlof krijgt van het ministerie. Haar lang gekoesterde wens gaat een dag later in vervulling: een arts maakt een einde aan haar leven. Afgelopen week was haar uitvaart.

In samenwerking met indebuurt Almelo

Almelo e.o.