Volledig scherm
Het naambord van raadslid Pol van het Forum voor Rechts. © Henk Bouwhuis

Ex-PVV’er Almelo richt Forum voor Rechts op

ALMELO - Forum voor Rechts, zo heet de nieuwe politieke beweging van ex-PVV-raadslid Patricia Pol. Ze presenteerde de naam aan het begin van een vergadering van de Almelose gemeenteraad.

 „Ik wil een rechts politiek geluid laten horen‘’ , verklaarde zij de naam. Na interne strubbelingen is Pol twee weken geleden uit de PVV gezet. Ze besloot als zelfstandig raadslid door te gaan.  In de raadszaal heeft ze nu een andere plek. op enige afstand van haar voormalige fractiegenoten.

  De naam van Pols partij doet denken aan het Forum van Democratie. Het is de vraag of de partij van Thierry Baudet daar gelukkig mee is. Het Forum van Democratie was vanmiddag niet bereikbaar voor een reactie.

  1. Inbreker bij Noabers in Hellendoorn is 31-jarige Almeloër
    update

    Uitbater uit Hellen­doorn bluft over mes en jaagt inbreker uit Almelo weg

    HELLENDOORN - De inbreker die zaterdagmorgen iets na negen uur door uitbater Dennis van Dam van Twents Ribhouse & Partycentrum Noabers op heterdaad werd betrapt is volgens de politie een 31-jarige Almeloër. De politie onderzoekt nog of deze man ook in verband kan worden gebracht met een insluiping in een schuur elders in Hellendoorn en de diefstal van ‘persoonlijke spullen’ uit de kleedruimte van het personeel van de lokale Albert Heijn.

Almelo e.o.