Volledig scherm
Werk van Sjoerd Buisman © Sjoerd Buisman

Expositie met ‘spannend lijnenspel’ in Kunsthal Almelo

ALMELO - De tentoonstelling Line Art is van 24 maart tot en met 19 mei in de Kunsthal Hof 88 te zien. Deelnemende kunstenaars zijn Sjoerd Buisman, Odine Lang, Marlies Lebesque, Ronald Noorman, Leonie van Santvoort, Helen Vergouwen en Coen Vernooij.

De opening is zondagmiddag om 15.00 uur. Gastcurator en kunsthistoricus  Malies Lebesque spreekt over het thema ‘Kijken naar abstracte kunst, hoe doe je dat?’ Lebesque heeft de expositie, die ze omschrijft als ‘een spannend spel van lijnen’, ook samengesteld. De muzikale omlijsting wordt zondagmiddag verzorgd door harpiste Emma Finkers.

De toegang tot de tentoonstelling in Kunsthal Hof 88, aan Elisabethhof 6 in Almelo, is gratis. De openingstijden zijn elke middag van 13.30 tot 17.00 uur. Maandag gesloten.

  1. Niets drijft Twentse zakenbroers uiteen: ‘We zijn elkaars dagboek’
    PREMIUM
    Reportage

    Niets drijft Twentse zaken­broers uiteen: ‘We zijn elkaars dagboek’

    ENSCHEDE/ALMELO - De broers Wim (58) en Pedro (53) Swier zijn bekende gezichten in het Twentse zakenleven. Wim is algemeen directeur van maaltijdleverancier Food Connect. Pedro is algemeen directeur van Vredehof Uitvaartverzorging. Maar bovenal zijn beiden broers die elkaar door dik en dun steunen. Bijvoorbeeld als Pedro moet helpen bij het identificeren van slachtoffers van rampen zoals die met de MH17.

Almelo e.o.