De eigenaren van het failliete ‘t Twentse Kozijnen Huis uit Almelo draaien beiden op voor de schade van 290.000 euro.
Volledig scherm
PREMIUM
De eigenaren van het failliete ‘t Twentse Kozijnen Huis uit Almelo draaien beiden op voor de schade van 290.000 euro. © Getty Images

Failliete kozijnenhandelaar uit Almelo draait toch op voor 290.000 euro schade: ‘Zelfs de secretaresse wist niet dat ik de baas was’

De twee eigenaren van het failliete ’t Twentse Kozijnen Huis uit Almelo draaien beiden op voor de schade van 290.000 euro. Een van de eigenaren probeerde bij de rechtbank in Almelo de schuld bij de ander te leggen. Maar volgens de rechters zijn beide heren even schuldig aan onbehoorlijk bestuur.

  1. De ene parel is klaar, de volgende parels komen eraan. Almelo, het Rotterdam van Twente, bouwt aan de stad. En spit daarbij wel wat vieze troep omhoog.
    PREMIUM

    De ene parel is klaar, de volgende parels komen eraan. Almelo, het Rotterdam van Twente, bouwt aan de stad. En spit daarbij wel wat vieze troep omhoog.

    ALMELO - In Almelo, het Rotterdam van Twente, staan de bouwkranen nooit stil. Op verschillende plekken wordt momenteel gebouwd. En waar nog niet wordt gebouwd, daar zijn plannen en visies voor ontwikkeld. De stad wordt met de dag een stukje mooier. Met als grootste parel uit het recente verleden: het Natuurhus en bijbehorende parkje.

In samenwerking met indebuurt Almelo

Almelo e.o.